REVELION 2017

MENIU MANCARE RESTAURANT SI SALON

APERITIV

Terina de ficat Frigaruie cu rosii cherry si mozzarella Piept de rata afumat Rulada de pui Icre de stiuca pe pat de lamaie Rucola cu scalii de parmesan Salata de rosii, ardei si castraveti Mix de branzeturi: telemea de vaca, feta, branza cu mucegai Mix de mezeluri – salam de Sibiu, pastrama de pui, muschi file

PESTE

File de butter fish la gratar pe pat de legume Julien si sos cu icre de Manciuria

FRIPTURA

Piept de pui la gratar Muschi de porc la gratar Muschi de vitel la cuptor in sos demiglas

GARNITURI

Cartofi la cuptor cu rozmarin Salata de muraturi asortare

OPEN BAR

Apa plata si minerala Dorna

Racoritoare, Sucuri naturale,

Cafea expreso Lavazza

Vin Cramele Recas – alb, rosu

Wiskey J&B, Vodka Skyy Crema Baileys, Campari, Gin Gordons, Rom Pampero

Long drinks: Wiskey Cola, Campari Orange, Vodka Juice

PROGRAM ARTISTIC

Taraful nostru – clape, vioara, acordeon, saxofon

Program de muzica populara cu RUXANDRA PITULICE si IONELA STANCIOI

Program de muzica si dans tiganesc cu NEONELA DUPLEI

Program de muzica greceasca si armeneasca cu MARIAN HAGIU

Program de muzica arabeasca cu RAMSIS

Program de muzica usoara cu ALINA DOGARU

PROGRAM DE VIRTUOZITATE, DJ

350 lei/pers