REVELION 2018

MENIU MANCARE RESTAURANT SI SALON

APERITIV

Terina de ficat, Frigaruie din rosii cherry cu mozzarella, Rulada de pui cu legume
Salata rucola cu solzi de parmesan, Icre de stiuca pe pat de lamâie
Salata de rosii, ardei si castraveti
Mix de brânzeturi: telemea de vaca, feta, gorgonzola
Mix de mezeluri: salam de Sibiu, pastrama de pui, muschi file

PESTE

Duo de peste (somon si salau de Nil) cu legume Julien la tigaie si sos de lamâie

FRIPTURA

Piept de curcan servit cu sos dulce – acrisor
Muschiulet de porc în crusta de coriandru cu sos de cimbru verde si cartofi zbrobiti cu ceapa verde si bacon crocant

FRUCTE PROASPETE, TORT

OPEN BAR

Sampanie
Apa plata si minerala DORNA
Racoritoare gama COLA (doze)
Suc natural, cafea, ceai
Bere – HEINEKEN
Vin alb – Cramele RECAS 0,75 l
Vin rosu – Cramele RECAS 0,75 l
Vin rose – Cramele RECAS 0,75 l
Spirtoase: Whisky (J&B), Vodka (Smirnoff),
Gin, Campari, Cinzano, Limoncello, Crema Bailey’s
Long drinks, cocktalis, non alcoolic cocktails, shoots

PROGRAM ARTISTIC

Taraful nostru – clape, vioara, acordeon, saxofon
Program de muzica populara cu RUXANDRA PITULICE
Irinel Mitroi, Geta State
PROGRAM DE VIRTUOZITATE, DJ

300 lei/pers – salon |  350 lei/pers – restaurant