DETALIUL FACE DIFERENȚA
Decorul luxos și atent ales conține mese rotunde masive din lemn și o atmosferă caleidoscopică realizată cu ajutorul efectelor de lumină ambientală în nuanțe care pot fi personalizate în funcție de preferințele tale!
Salonul dispune de o suprafață totală de 462 de mp și o capacitate de 172 de ocuri la mese sau 300 de persoane pentru cocktail.

ATÂT DE PERSONAL
Designul luminos și original art nouveau, amenajarea asimetrică, cu insule atent dispuse, mobilier și decorațiuni diverse și spectaculoase, fac din Reserve un loc primitor, în același timp intim dar și cuprinzător, numai potrivit pentru un eveniment reușit. Spațiul aflat la dispozitia ta are o
suprafață totală de 300 mp și o capacitate de 120 locuri la mese, la care se adaugă și un bar plin cu tot ce trebuie și încă ceva în plus.

UN LOC PERFECT PENTRU O ZI URIAȘĂ
Acest spațiul strălucitor este ideal pentru un eveniment mare, mare atât la figurat cât și la propriu. Totul este gândit grandios, de la decoruri, amenajarea interioară, mobilier până la ambientarea cu lumină și sunet, 200mp de ecrane LED și 11.200W de show.
Clubul dispune de o suprafață totală de 1200 de mp și o capacitate de 700 de locuri la mese sau 1800 de persoane pentru petrecere.
ESENȚELE TARI SE ȚIN ÎN SPAȚII MICI
Lounge condensează grandoarea și luxul într-un spațiu perfect pentru un eveniment mare cu un număr mic de invitați. Totul este gândit în detaliu, de la decoruri, amenajarea interioară, mobilier până la ambientare cu lumină și sunet. Pe scurt, un micro-univers superb.
Altceva. Lounge-ul dispune de o suprafață totală de 200 de mp și o capacitate de 60 de locuri la mese.
Call Now Button