Onelifeevents

Centrul de evenimente

ONE LIFE EVENTS

Amplasat la numai 5 minute de centrul Bucureștiului, în imediata apropiere a pasajului Orhideea și a râului Dambovița, într-o zonă urbană modernă și foarte accesibilă, centrul de evenimente ONE LIFE EVENTS este locul în care veți regăsi cele mai variate opțiuni pentru organizarea unei nunți memorabile. Cele 4 săli de evenimente sunt concepute astfel încât să poată găzdui petreceri festive pentru un număr cuprins între 60 și 1800 de invitați, într-o atmosferă ce poate varia de la intim și romantic la clasic și chiar grandios.

Pentru confortul dumneavoastră, centrul de evenimente One Life Events va oferă posibilitatea de a accesa un set de servicii și facilități integrate, dedicate evenimentului pe care îl organizați: 120 de locuri de parcare oferite gratuit invitaților evenimentului, servicii de pază și protecție personalizate la cerere, echipamente audio și video profesionale, la cele mai înalte standarde, dimensionate perfect pentru fiecare salon și o echipă profesională și eficientă de suport tehnic și logistic.

Și pentru că siguranța fiecărui eveniment este pentru noi o prioritate, locația noastră deține autorizația ISU valabilă pentru 2020-2021.

Alături de toate acestea, unul dintre ingredientele esențiale, necesare reușitei fiecărui eveniment pe care îl organizăm, este echipa de profesioniști One Life, dedicată implementării acestora până în cel mai mic detaliu, maeștrii bucătari care crează și compun adevărate opere culinare ce pot satisface si cele mai exigente gusturi.

Pentru o evaluare disponibilității saloanelor noastre și a necesitătilor dumneavoastră, consilierii nostri vă stau la dispoziție la numerele de telefon 0790077707 sau 0790077400.

Call Now Button