Eleganță clasică.

Salon CLASSIC

Decorul elegant, efectele de lumini ambientale în nuanțe ce pot fi personalizate, fac din salonul Classic un loc intim, cald și totodată, un spațiu potrivit pentru orice tematică de nuntă.

Salonul dispune de o suprafață totală de 462 mp, putând acomoda 220 de invitați așezați la mese sau până la 300 de persoane pentru un coctail party.

Salonul poate fi configurat conform dorințelor organizatorilor astfel încât să satisfacă orice exigențe.

UN LOC PERFECT PENTRU O ZI URIAȘĂ

Acest spațiul strălucitor este ideal pentriu un eveniment mare, mare atât la figurat cât și la propriu. Totul este gândit grandios, de la decoruri, amenajarea interioară, mobilier până la ambientarea cu lumină și sunet.

Clubul dispune de o suprafață totală de 1200 de mp și o capacitate de 700 de locuri la mese sau 1800 de persoane pentru petrecere.

GUST, PETRECERE ȘI CAPRICII

Clubul beneficiază de o bucătărie proprie care oferă preparate savuroase și meniuri adaptate și personalizate gustului și dorinței tale. Spațiul devine un un univers care poate fi configurat la dispoziția ta, incluzând facilități precum un sistem de lumini LED dinamic, 200 mp de ecrane LED, 5 baruri pline și, evident, ring de dans și scenă pentru muzică cu o instalație de sunet L-ACOUSTICS de 11.200W și DJ Rider.

PACHETELE DE NUNTĂ INCLUD:

O varietate de meniuri speciale și selecții de băuturi, testarea meniului înainte de eveniment, tortul miresei personalizat, aranjamente florale și setări ale meselor flexibile, recomandări pentru servicii conexe necesare evenimentului, spațiu de parcare generos.

Pentru rezervări, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Nume și prenume *
Locația *
Ziua (interval de timp)
Număr de invitați
Email
Telefon *
Mesaj

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Call Now Button