SALON

UN LOC PERFECT PENTRU O ZI URIAȘĂ

Acest spațiul strălucitor este ideal pentriu un eveniment mare, mare atât la figurat cât și la propriu. Totul este gândit grandios, de la decoruri, amenajarea interioară, mobilier până la ambientarea cu lumină și sunet.

Clubul dispune de o suprafață totală de 1200 de mp și o capacitate de 700 de locuri la mese sau 1800 de persoane pentru petrecere.

GUST, PETRECERE ȘI CAPRICII

Clubul beneficiază de o bucătărie proprie care oferă preparate savuroase și meniuri adaptate și personalizate gustului și dorinței tale. Spațiul devine un un univers care poate fi configurat la dispoziția ta, incluzând facilități precum un sistem de lumini LED dinamic, 200 mp de ecrane LED, 5 baruri pline și, evident, ring de dans și scenă pentru muzică cu o instalație de sunet L-ACOUSTICS de 11.200W și DJ Rider.

PACHETELE DE NUNTĂ INCLUD:

O varietate de meniuri speciale și selecții de băuturi, testarea meniului înainte de eveniment, tortul miresei personalizat, aranjamente florale și setări ale meselor flexibile, recomandări pentru servicii conexe necesare evenimentului, spațiu de parcare generos.

Call Now Button