Intim și cochet.

Salonul LOUNGE

Salonul Lounge combină într-un mod eficient și echilibrat, toate ingredientele necesare unui eveniment măreț, dedicat unui număr mai mic de invitați.

Amenajările interioare, mobilierul din lemn masiv, precum și efectele de lumină ambientală si sunet fac din acest spațiu locul ideal pentru organizarea unor petreceri de nuntă, intime și deosebit de antrenante.

În cei 200 de mp ai salonului Lounge, poti fi organizate petreceri cu până la 60 de invitați asezați la mese, păstrând spațiu suficient și pentru un ring de dans generos. Salonul Lounge poate fi configurat în funcție de necesități, incluzând un sistem LED dinamic, bar propriu rafinat, scenă pentru muzică live sau chiar o instalație de sonorizare demnă de un adevărat spectacol.

ESENȚELE TARI SE ȚIN ÎN SPAȚII MICI

Lounge condensează grandoarea și luxul într-un spațiu perfect pentru un eveniment mare cu un număr mic de invitați. Totul este gândit în detaliu, de la decoruri, amenajarea interioară, mobilier până la ambientare cu lumină și sunet.

Lounge-ul dispune de o suprafață totală de 200 de mp și o capacitate de 60 de locuri la mese.

GUST, PETRECERE ȘI CAPRICII

Lounge beneficiază de o bucătărie proprie care oferă preparate savuroase și meniuri adaptate și personalizate gustului și dorinței tale. Lounge este o insulă izolată, un micro-univers superb care poate fi configurat după dorința ta, incluzând facilități precum un sistem de lumini LED dinamic, un bar propriu rafinat și, evident, ring de dans, scenă pentru muzică și o instalație de sunet demnă de un club. Lounge este acel altceva.

PACHETELE DE NUNTĂ INCLUD:

O varietate de meniuri speciale și selecții de băuturi, testarea meniului înainte de eveniment, tortul miresei personalizat, aranjamente florale și setări ale meselor flexibile, recomandări pentru servicii conexe necesare evenimentului, spațiu de parcare generos.

Pentru rezervări, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Nume și prenume *
Locația *
Ziua (interval de timp)
Număr de invitați
Email
Telefon *
Mesaj

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Call Now Button