O nuntă de vis în

Salonul RESERVE

Cu o suprafață totală de 300 mp și spații vitrate ample, salonul Reserve poate acomoda până la 120 de invitați. păstrând în același timp un spațiu generos pentru ringul de dans.

Designul luminos și original, amenajarea asimetrică, cu insule atent dispuse, mobilier și decorațiuni diverse, fac din Reserve un loc primitor, în același timp intim, dar și cuprinzător, potrivit pentru un eveniment reușit.

ATÂT DE PERSONAL

Designul luminos și original art nouveau, amenajarea asimetrică, cu insule atent dispuse, mobilier și decorațiuni diverse și spectaculoase, fac din Reserve un loc primitor, în același timp intim dar și cuprinzător, numai potrivit pentru un eveniment reușit.

Spațiul aflat la dispozitia ta are o suprafață totală de 300 mp și o capacitate de 120 locuri la mese, la care se adaugă și un bar plin cu tot ce trebuie și încă ceva în plus.

GUST, PETRECERE ȘI CAPRICII

Bucătăria proprie oferă preparate savuroase și meniuri adaptate și personalizate gustului și dorinței tale. Adăugăm barul și scena unde formația ta preferată poate însufleții petrecerea și, iată, rețeta unei petreceri fabuloase este completă. Reserve este acel altfel.

PACHETELE DE NUNTĂ INCLUD:

O varietate de meniuri speciale și selecții de băuturi, testarea meniului înainte de eveniment, tortul miresei personalizat, aranjamente florale și setări ale meselor flexibile, recomandări pentru servicii conexe necesare evenimentului, spațiu de parcare generos.

Pentru rezervări, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Nume și prenume *
Locația *
Ziua (interval de timp)
Număr de invitați
Email
Telefon *
Mesaj

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Call Now Button